click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Proiecte

Comunitățile RO100 implementează mai multe tipuri de proiecte. Proiectele locale sunt inițiative ale comunităților locale RO100, pornite din experiența la firul ierbii și care au ca obiectiv rezolvarea unor probleme punctuale de la nivel local. Exemple de asemenea proiecte organizate de comunitățile locale RO100 sunt petițiile care au rezolvat problema iluminatului public și a șanțurilor de scurgere din fața caselor din Oituz sau dezbaterea despre clădirile de patrimoniu din Muscel.

Unele dintre acestea, care au fost preluate și de alte comunități, ca modele de bună practică, sau ale căror rezultate se pot transforma în propuneri de politici publice, sunt proiecte scalabile. Asemenea proiecte sunt campaniile mobile de donare de sânge pornite de RO100 Bună Ziua Cluj, Universitatea vârstei a treia, lansată de RO100 Cluj-Napoca, sau proiectul Chistoc clean, inițiat de RO100 Victoriei.

Inițiativele coordonate de comunitățile tematice și puse în practică de mai multe comunități locale sunt proiecte tematice. Un exemplu este proiectul 100 de cărți bune, lansat de comunitatea tematică social, în parteneriat cu comunitatea tematică educație, și preluat de majoritatea comunităților locale RO100.

Pe lângă acestea, comunitățile locale derulează proiecte far RO100 – inițiative asumate la nivelul Platformei România 100 și implementate transversal în toate comunitățile locale. Un astfel de exemplu este campania Oameni noi în politică.

Compare Listings