click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

„Viziuni despre Turda” cu Oana Bogdan

add to favorites
895

Descriere

În 23 iulie 2018, la Centrul Comunitar „Fabrica de Timp Liber” din Turda s-a derulat primul eveniment organizat de RO100 Turda, dezbaterea cu tema „Viziuni despre Turda”.

La dezbatere au participat membrii comunității locale RO100 Turda, ONG-iști, tinere mămici, membri și simpatizanți ai unor partide politice, tineri, pensionari, cetățeni cu drag de Turda. A fost invitată Oana Bogdan, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, cofondator al Mișcării România Împreună și moderator al comunității tematice RO100 Cultură, patrimoniu și turism.

În urma discuției, cei aproximativ 25 de participanți au ajuns la concluzia că Turda are un mare potențial care va fi explorat ÎMPREUNĂ.

Cum? Comunicând mai mult între noi, prin exemplul personal, prin sprijinirea unor inițiative existente, care aduc un plus de valoare vieții turdenilor și prin proiecte pe care să le facem împreună.

Ce fel de inițiative și proiecte? De la consiliere pentru accesarea fondurilor europene, conștientizarea necesității pistelor de bicicletă, plantat copaci, stoparea exodului tinerilor, rezolvarea problemelor câinilor fără stăpân și până la colaborarea cu Clujul și conștientizarea utilității fuziunii administrative cu Câmpia Turzii.

(Fragment din articolul despre eveniment publicat de Cotidian de Turda).

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 2111
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Dezbatere
Data Incepere Proiect: 2018-07-23
Data Finalizare Proiect: 2018-07-23

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings