click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Valori care ne unesc

add to favorites
16

Descriere

Un proiect care își propune o serie de dezbateri publice cu personalități din diverse domenii de interes general. Despre implicare civică, valori care ne unesc și non valori care ne dezbină, despre felul în care putem începe să fim fapte, mai mult decât vorbe, despre inspirație și chef de a fi #împreună în idea de a schimba România în bine !

1. Peste 200 de oameni au participat vineri, 23 martie, la dezbaterea interactivă “România 100 – Valori care ne unesc, non- valori care ne despart”. Evenimentul a fost organizat de Comunitatea locală RO100 Zalau si i-a avut ca invitați speciali pe Dacian Cioloș, fost prim ministru al României și profesorul Daniel David, autorul lucrării “Psihologia poporului român”. Dezbaterea a fost urmărită și online de câteva mii de utilizatori ai rețelelor de socializare!

2. Dragoș Pâslaru, fost ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice în guvernul Cioloș și membru fondator al Platformei România 100 a dezbătut pe 25 aprilie 2018 despre noile provocări pe care le întâmpină angajații și angajatorii în 2018. Despre care sunt efectele migrației și ale mobilității forței de muncă asupra pieței muncii. Despre cât de motivați mai sunt românii să rămână și să muncească în țară versus să plece “în lume”. În ce măsură educația și formarea din școală asigură competențele profesionale cerute de angajatori? Avantaje și dezavantaje ale sistemului de asistență socială. Oamenii care muncesc mai au timp pentru familie și implicare civică? Munca și familia între conflict și echilibru. Un studiu comparativ al pieței muncii în România și în Uniunea Europeană. Acestea au fost doar câteva dintre temele care au fost abordate la dezbaterea propusă de RO 100 Zalău.

3. Vineri, 14 septembrie, peste 100 de sălăjeni au povestit cu Valeriu Nicolae, editorialist Dilema Veche, despre cum „România bună se face cu oameni buni“. Cu oameni noi! Oamenii noi sunt, în viziunea celor prezenți, oameni buni, au onoare, coloană vertebrală, valori, sunt educați, harnici, curajoși, cu principii, discernământ și putere proprie de analiză. Oamenii noi au libertatea să aleagă pentru cine și pentru ce merită să se implice, indiferent că vorbim despre oprirea masacrului asupra pădurilor sau lupta împotriva corupției, despre dreptul la educație sau strădania de a construi o nouă clasă politică românească. Oamenii noi ies din zona lor de confort și participă la viața publică a comunităților din care fac parte. Oamenii noi reînvață să fie fapte, #împreună!

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 2472
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Dezbatere
Data Incepere Proiect: 2018-03-25

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Similar Listings

Altele

RO100 Cafe prin Țara Silvaniei

,
Comunitatea Locală Ro100 Zalău este un incubator de implicare civică la nivel local, în întreaga Țară a Silvaniei (Sălaj [more]
Comunitatea Locală Ro100 Zalău este un incubator de implicare civică la nivel local, în întreaga Țar [more]
Altele

Comemorare COLECTIV

,
RO100 Zalău #împreună cu USR Sălaj au organizat pe 30 octombrie 2018 un eveniment dedicat comemorării victimelor Colecti [more]
RO100 Zalău #împreună cu USR Sălaj au organizat pe 30 octombrie 2018 un eveniment dedicat comemorări [more]

Contact

Compare Listings