click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Tech for education – Donate an old laptop to help a child learn

Descriere

­čôî De ce organiz─âm acest campanie?

Pentru c─â sus╚Ťinem o Rom├ónie cu adev─ârat educat─â!

Rom├ónia trebuie s─â priveasc─â spre viitor. Consider─âm c─â trebuie s─â acord─âm ╚Öansa tuturor copiilor la o educa╚Ťie relevant─â, de calitate, care s─â ├«i ajute s─â fac─â fa╚Ť─â provoc─ârilor viitorului. E nevoie s─â lucr─âm la un sistem atractiv pentru to╚Ťi, pentru c─â ╚Öcoala este despre competen╚Ťe, valori ╚Öi principii.

­čôî Cine este Valeriu Nicolae?

Valeriu Nicolae a crescut ├«n s─âr─âcie ┼či a fost discriminat pe motiv c─â este de origine rom─â.
Romii sunt un grup etnic care trăiesc în Europa de aproximativ o mie de ani și care au fost întotdeauna cea mai săracă și mai discriminată minoritate de pe continent.

Valeriu lupt─â de peste 20 de ani ├«mpotriva discrimin─ârii ╚Öi rasismului, ╚Öi pentru protejarea drepturilor copiilor care tr─âiesc ├«n s─âr─âcie. ├Än 2010 a ├«nceput s─â ofere ajutor copiilor ╚Öi familiilor acestora care tr─âiesc ├«n cel mai s─ârac ╚Öi mai periculos cartier – ghetoul Ferentari din Bucure╚Öti, care a fost uitat de restul lumii.

C├ónd Valeriu a creat Clubul de Educa╚Ťie Alternativ─â (CEA) pentru copiii din ghetou, rata abandonului ╚Öcolar era foarte ridicat─â. Ast─âzi, Valeriu ╚Öi zeci de voluntari ├«i ajut─â pe copii cu temele de la ╚Öcoal─â, precum ╚Öi cu lec╚Ťii despre drepturile lor ╚Öi viitoare oportunit─â╚Ťi de dezvoltare.

Educa╚Ťia non-formal─â se realizeaz─â ├«ntr-un mod interactiv: le arat─â ce alternative au ├«n via╚Ť─â, joac─â fotbal cu ei, folose╚Öte tehnologia pentru a le st├órni interesul ╚Öi a se adapta cerin╚Ťelor secolului XXI.

├Än Aprilie 2018, Valeriu Nicolae a fost distins de c─âtre regina Silvia a Suediei cu “WorldÔÇÖs ChildrenÔÇÖs Prize”, pentru eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari.

­čôî Cum putem s─â ├«l ajut─âm pe Valeriu?

Obiectivul nostru este s─â colect─âm electronice func╚Ťionale (laptop-uri, tablete, telefoane) pe care Clubul de Educa╚Ťie Alternativ─â le va pune la dispozi╚Ťia voluntarilor ╚Öi copiilor ├«n fiecare weekend, pentru ca lec╚Ťiile s─â fie f─âcute ├«ntr-un mod mai interactiv, cu ajutorul diverselor platforme educative.

Obiectivele Clubului de Educa╚Ťie Alternativ─â:

ÔÇó S─â creeze un spa╚Ťiu sigur ╚Öi creativ pentru copiii din Ferentari, ├«n incinta ╚Öcolii
ÔÇó S─â ofere consiliere ╚Öi mentorat pentru un grup de copiii implica╚Ťi activ ├«n proiect
ÔÇó S─â dezvolte abord─âri inovative axate pe ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor ╚Öcolare ╚Öi totodat─â pe formarea abilit─â╚Ťilor cognitive, artistice ╚Öi creative
ÔÇó S─â creeze echipe sportive unite pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi disciplina, spiritul de echip─â, respectul de sine ╚Öi pentru adversar
ÔÇó S─â promoveze ideea de cet─â╚Ťenie activ─â ╚Öi respect ├«ntre copiii romi ╚Öi non-romi implica╚Ťi ├«n proiect.

­čôî Detalii practice:

1. Dona╚Ťiile pot fi f─âcute p├ón─â pe 8 Decembrie at├ót pe durata evenimentului, c├ót ╚Öi ├«n afara acestuia. V─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la adresa de mail [email protected] sau la num─ârul de telefon 0045 50 38 05 84 (Ana) pentru mai multe detalii.

2. Rug─âmintea noastr─â este ca electronicele s─â fie ├«n stare func╚Ťional─â.

State/County:
Country: Denmark
Open In Google Maps
Property Id : 792
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Copii defavoriza╚Ťi
Data Incepere Proiect: 2018-11-25
Data Finalizare Proiect: 2018-12-08

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings