click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Târgoviste, orașul meu european și istoric!

Descriere

„Un oraş este produsul viu al mâinii şi minţii umane, reflectând istoria omului, zbaterea lui pentru libertate, creativitate, genialitate – şi egoismul şi erorile sale.”(Charles Abrams )

Comunitatea Locală Ro100 Târgoviște a organizat sâmbătă, 06 octombrie 2018 o dezbaterea ” Împreună pentru Târgoviște!”. evenimentul a fost un exercițiu de decizie participativă asupra a două din problemele orașului: colectarea deșeurilor și promovarea turustică și  rolul cetățeanului în rezolvarea lor.
La eveniment au participat, alături de membrii activi ai comunității locale RO100  și reprezentanți ai Platformei România 100: Ana Vasilache – co-moderator al Comunității Tematice Bună Guvernare și Andra Croitoru – manager comunități locale RO100.
Dezbaterea s-a încheiat cu concluzia că deșeurile menajere nu sunt o problemă doar a orașului, ci una națională, care poate fi combătută doar prin educarea cetățeanului și prin implicarea instituțiilor locale, responsabile de colectarea deșeurilor.
În ceea ce privește a doua temă, a fost evidențiată ideea că turismul în Târgoviște are un potențial imens și un rol foarte important în dezvoltarea orașului, însă, din păcate, acesta nu este exploatat aproape deloc.
Aceste două probleme dezbătute, plus altele care macină orașul, pot fi rezolvate doar prin implicarea serioasă și constantă a târgoviștenilor. Doar în acest fel orașul poate ajunge la potențialul maxim de dezvoltare și confort.

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1431
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Dezbatere
Data Incepere Proiect: 2018-10-06
Data Finalizare Proiect: 2018-10-06

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings