click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Sprijin pentru Centrul de Copii ”Sfinții Voievozi Mihail și Gavril”

add to favorites
54

Descriere

Primul pas din cadrul acestui proiect mai amplu al RO100 Vatra Dornei a fost făcut imediat după finalizarea Campaniei de donare de sânge ”Sângele înseamnă viață” (21 iulie 2018), când voluntarii comunității locale care au donat sânge au oferit toate bonurile de masă primite de la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Suceava către Centrul de Copii ”Casa Vladimir” din Vatra Dornei. Acest centru găzduiește 136 de copii de toate vârstele (12 copii permanent, iar restul beneficiază de masă caldă și alte tipuri de activități și sprijin) provenint din familii nevoiașe sau fără familie.

Următoarea activitate din cadrul acestui proiect s-a desfășurat în luna decembrie 2018, în colaborare cu RO100 Lyon. Voluntarii RO100 Vatra Dornei, cu sprijinul lui Mos Craciun, au oferit tuturor celor 136 de copii un cadou.

Inițiativa de sprijinire a centrului de copii va continua și în anul 2019 când vom veni în sprijinul celor mici cu activități educaționale, activități în natură, mai multe campanii de donare de bunuri și vom căuta împreună soluții pentru susținerea financiară a funcționării centrului pe termen lung, precum și de susținere a copiilor care au anumite talente sau manifestă interes și au potențial pentru a avea performanțe în anumite domenii.

Centrul de copii din Vatra Dornei are nevoie de sprijinul nostru al tuturor și vă invităm să le oferim împreună o mână de ajutor pentru a le asigura acestor copii o masă caldă zilnic și multe alte lucruri de care aceștia au mare nevoie.
http://afcsfmihailsigavril.ro

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1789
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Copii defavorizați
Data Incepere Proiect: 2018-07-24

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings