click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

”Sângele înseamnă viață” – Campanie de donare de sânge

Descriere

Primul proiect al comunității locale RO100 Vatra Dornei a fost o acțiune de conștientizarea și informare a populației din “Țara Dornelor” asupra importanței donării de sânge, a implicării civice și asupra existenței comunității locale, lansând un apel de implicare alături de noi. Activitatea a avut loc în data de 21 iulie 2018 (09.00 – 17.00) la Policlinica Dorna Medical (Vatra Dornei) – Centru recoltare probe și analize. Activitatea a fost realizată în parteneriat cu Dorna Medical, Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava și Orion Media Vatra Dornei. Am reușit să reunim un număr de 102 de persoane care au dorit să doneze sânge, din care au fost eligibili 77 de donatori, ceea ce poate însemna 231 de vieți salvate.

Ne bucurăm că am reușit să avem un procentaj bun de donatori eligibili, dar și că majoritate și-au exprimat dorința de a participa și la viitoarele campanii de donare. Ba chiar mulți donatori au sugerat că ar fi nevoie de o frecvență mai mare a acțiunilor de donare la Vatra Dornei.

Având în vedere faptul că pe perioada verii, la nivel național, numărul donatorilor scade masiv, dorința noastră de a organiza această campanie acum s-a dovedit a fi cu adevărat utilă. Totodată voluntarii RO100 Vatra Dornei au donat și toate tichetele de masă primite, către Centrul Social de Copii de la ”Casa Vladimir” din Vatra Dornei. Acești copii primesc din partea centrului o masă gratuită, ajutor la teme, haine și rechizite, iar o parte dintre ei sunt și cazați în cadrul centrului, fiind în grija lor încă de mici.
Mai multe detalii despre această activitate din cadrul Proiectului “Sângele înseamnă viață” pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/events/268317867060112/

Documents
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1785
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Donare de sânge
Data Incepere Proiect: 2018-07-09
Data Finalizare Proiect: 2018-07-25

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings