click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

ROlul EUroparlamentarilor

Descriere

Descriere proiect:
Proiectul “ROlul Europarlamentarilor” este inițiat la sugestia membrilor Comunității Locale RO100 Bruxelles care își doresc să fie mai bine informați cu privire la activitatea instituțiilor europene și în special, a europarlamentarilor români. Aflați în Bruxelles, membrii comunității locale consideră că ar putea să răspundă mai bine nevoilor comunității dacă ar cunoaște mai multe informații despre modul de lucru al instituțiilor europene. În acest fel, ar putea să contribuie și la informarea altor români din țară și din Diaspora, cu privire la importanța instituțiilor europene, precum și a votului la viitoarele alegeri europarlamentare.

Proiectul se dorește a fi unul de lungă durată, cu acțiuni care să se desfășoare în mod regulat, din toamna anului 2018, până la alegerile europarlamentare din Mai 2019.
Prima acțiune, pe termen scurt, este de a crea o broșură (material informativ) cu informații despre Parlamentul European și relația cu alte instituții europene, motivele pentru care cetățenii ar trebui să voteze la alegerile europarlamentare, precum și relația cetățenilor cu europarlamentarii.

Echipa de proiect își propune să lucreze în strânsă legătură cu Comunitatea Tematică “România în U.E.”, pentru a beneficia de expertiza colegilor RO100 în acest domeniu.
De asemenea, ne dorim ca acțiunile și rezultatele acestui proiect să constituie un punct de plecare (sau să fie folosite ca resurse) și de către celelalte comunități locale ale Platformei RO100, în cadrul acțiunilor comune întreprinse în vederea alegerilor europarlamentare din Mai 2019.

Obiectivele principale ale acestui proiect sunt următoarele:
Educarea cetățenilor cu privire la rolul PE și responsabilitățile unui europarlamentar.
Creșterea nivelului de conștientizare a cetățenilor față de importanța votului lor, la alegerile europarlamentare.

Scopul proiectului:
Proiectul are, în principal, un scop educativ și de îndemn la acțiune, urmărind informarea românilor cu privire la rolul europarlamentarilor și importanța procesului de alegere/votare a viitorilor europarlamentari români.

City:
State/County:
Country: Belgium
Open In Google Maps
Property Id : 878
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Campanie de informare
Data Incepere Proiect: 2018-09-01
Data Finalizare Proiect: 2019-05-26

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Similar Listings

România în UE

Rolul României în Uniunea Europeană – ...

Cel de-al doilea eveniment-dialog al RO100 Bruxelles a avut loc joi, 28 iunie, la VUB Bruxelles. Tema evenimentului a fo [more]
Cel de-al doilea eveniment-dialog al RO100 Bruxelles a avut loc joi, 28 iunie, la VUB Bruxelles. Tem [more]
România în UE

2019: Decizii cruciale pentru România –...

Pe 27 noiembrie, comunitatea locală RO100 Bruxelles a avut plăcerea să îl găzduiască pe Dacian Cioloș la Bruxelles, într [more]
Pe 27 noiembrie, comunitatea locală RO100 Bruxelles a avut plăcerea să îl găzduiască pe Dacian Ciolo [more]

Contact

Compare Listings