click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Renovarea clădirilor de patrimoniu

Descriere

Comunitatea locală RO100 Muscel a organizat în data de 17 martie 2018 o dezbatere cu tema “Patrimoniul cultural arhitectonic al municipiului Câmpulung Muscel” 

Dezbaterea a avut scopul de a pune în mișcare acțiuni ale administrației locale, ale întreprinzătorilor și ale societății civile interesați de conservarea și punerea în valoare a patrimoniul cultural arhitectonic al orașului. Întâlnirea a oferit invitaților ocazia de a face comentarii la obiect și foarte utile vis-à-vis de starea și viitorul clădirilor de patrimoniu din oraș, de a prezenta atitudinea adminstrației locale și de a propune pașii de urmat pe termen mediu și lung.
S-a discutat despre nevoia urgentă de a cere primăriei angajarea unui arhitect al municipiului, înființarea unei  comisii tehnice de specialitate, deschiderea unui dialog cu proprietarii clădirilor de patrimoniu și propunerea către Consiliul Local a unei reglementări  bugetare pentru activități specifice.
Ca urmare a dezbaterii comunitatea locală RO100 Muscel a făcut următoarele demersuri:
– a propus discutarea în ședințele Consiliului Local a unui proiect de hotărâre care să ofere proprietarilor clădirilor de patrimoniu maximum de facilități fiscale, eliberănd resurse pentru renovare;
-a inițiat discuții cu proprietarii clădirilor de patrimoniu, care și-au arătat disponibilitatea de a sprijini orice demers de renovare;

Comunitatea locală RO100 Muscel va continua acest proiect. Scopul final este ca toate clădirile de patrimoniu din oraș să fie salvate, iar municipiul să redevină una dintre atracțiile turistice ale românilor, mai ales că a fost prima capitală a Țării Românești.

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1563
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Altele
Data Incepere Proiect: 2018-03-17

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings