click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

“Rămân în Galați” – Cafeneaua Civică #1

add to favorites
20

Descriere

Cafeneaua Civică organizată de RO100 Curățăm Galațiul la prima ediție: dezbatere pe tema “Rămân în Galați”

La fiecare 9 minute un român pleacă din țară. Galațiul a contribuit semnificativ la acest adevărat exod. De ce pleacă oamenii din Galați, de ce aleg să rămână aici și ce am putea face să oprim depopularea orașului. La aceste întrebări, dar și la altele, a căutat să răspundă Comunitatea RO 100 Curățăm Galațiul alături de gălățenii invitați la Cafeneaua Civică, cu tema “Rămân în Galați”.

Evenimentul a avut loc în data de 31 august în spațiul primitor al librăriei Humanitas, unde s-au reunit pentru dezbatere în jur de 40 de persoane. S-a discutat despre proiectele realizate până în prezent și rezultatele obținute în urma lor, dar și despre experiențe personale și propuneri de noi acțiuni. A rezultat că este nevoie de o schimbare de mentalitate la nivel personal și că Galațiul are un potențial enorm, încă nepus în valoare.

Pe toți ne unește dragostea pentru Galați și dorința de a schimba în bine orașul și viața locuitorilor săi, de aceea am ales să rămânem sau să ne întoarcem aici. Putem schimba viața urbei în bine prin acțiunile societății civile și, implicit, ale comunității RO 100 Curățăm Galațiul, care îi dă glas.
Comunitatea RO 100 Curățăm Galațiul va continua să ia pulsul orașului, să fie vocea societății civile gălățene și să organizeze Cafeneaua Civică, abordând noi teme prin care putem aduce o schimbare în bine.

Zecile de proiecte dezvoltate de RO100 Curățăm Galațiul până în prezent dovedesc că se poate. La baza lor stă dragostea pentru acest oraș și dedicarea membrilor, calitatea relațiilor fiind capitalul cel mai important al comunității noastre. Și nu ne oprim aici.

Credem în oamenii pentru care corectitudinea, respectul și onoarea contează incă, oameni cărora le pasă de Galați.

Credem cu tărie că se poate mai bine și în Galați!

Împreună. Se poate!

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 2259
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Dezbatere
Data Incepere Proiect: 2018-08-31
Data Finalizare Proiect: 2018-08-31

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Similar Listings

Fii şi tu Moş Crăciun pentru un copil!

,
Zi specială la #FundatiaFamilia, 17.12.3018 50 de copii din Centrul de zi și 8 mămici și copiii lor din adăpostul pentru [more]
Zi specială la #FundatiaFamilia, 17.12.3018 50 de copii din Centrul de zi și 8 mămici și copiii lor [more]

Galațiul Dăruiește De Centenar

,
Cu gândul la cei pentru care căldura și siguritatea unui cămin sunt vise de Crăciun, Comunitatea RO100 Curățăm Galațiul [more]
Cu gândul la cei pentru care căldura și siguritatea unui cămin sunt vise de Crăciun, Comunitatea RO1 [more]

Contact

Compare Listings