click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Protest împotriva viceprimarului Picu Roman

add to favorites
11

Descriere

Viceprimarul Picu Apostol Roman a stârnit reacţii aprinse în comunitatea locală din Galaţi după ce a declarat într-un interviu televizat pe un canal naţional de ştiri că turismul nu se dezvoltă la Galaţi pentru că ”numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite aşa: sex, droguri şi cazinouri.”

Ca reacţie la această declaraţie considerată jignitoare de cetăţeni, Comunitatea RO100 Curăţăm Galaţiul a montat un uriaş banner pe insula răsărită recent în mijlocul Dunării cu textul “Sex, droguri, păcănele!” – viziunea halucinantă a viceprimarului Picu despre atragerea turiştilor la Galaţi.

Comunitatea RO100 Curăţăm Galaţiul a considerat această declaraţie o jignire adusă atât oraşului nostru, cât şi nouă, tuturor celor care locuim şi iubim Galaţiul.
Este dezamăgitor să constatăm că astfel de indivizi sunt cei care reprezintă interesele orasului, că ei vorbesc în numele nostru şi că de ei depinde dezvoltarea Galaţiului.

Prin acţiunea noastră l-am invitat pe dl. Picu să meargă pe insula apărută recent în dreptul falezei şi să aplice acolo, aşa cum ştie el mai bine, reţeta turismului, în viziunea sa. Insula e mare şi dânsul va fi singur. Se va putea juca singur acolo şi riscul să îi afecteze şi pe alţii va fi minim. Astfel de personaje îşi au locul la stand-up comedy, nu pe scaunul de viceprimar al oraşului. RO100 Curăţăm Galaţiul a cerut prin acest demers demisia sau demiterea viceprimarului.

Protestul a fost preluat de presa locală şi naţională, precum şi de posturile de ştiri, iar demiterea viceprimarului a fost supusă la vot în şedinţa consiliului local.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/sex-droguri-pacanele-protestul-inedit-al-unor-tineri-din-galati-1018277?fbclid=IwAR3YHn4mPCv2L6qhFb23nMSF_2D0_PLVyTrN6ZspTEvlQ-5B3yCWrMkZjxE

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 2307
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Petiții și sesizări
Data Incepere Proiect: 2018-10-21
Data Finalizare Proiect: 2018-10-21

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Similar Listings

Bună guvernare

Cafeneaua Civică #4: “Oameni noi”...

,
Întâlnirea cu și despre “Oameni noi” organizată în data de 17 noiembrie ne-a onorat prin implicarea celor pr [more]
Întâlnirea cu și despre “Oameni noi” organizată în data de 17 noiembrie ne-a onorat prin [more]
Bună guvernare

“Oameni noi” – Cafeneaua C...

,
Pentru a construi împreună țara pe care ne-o dorim este important să începem să ne cunoaștem, să ne apropiem și să ne as [more]
Pentru a construi împreună țara pe care ne-o dorim este important să începem să ne cunoaștem, să ne [more]

Contact

Compare Listings