click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Pagini din istoria orașului – echipa de fotbal Jiul Petroșani

00
add to favorites
43

Descriere

Comunitatea locală RO100 Valea Jiului a organizat în 30 august 2018 o zi dedicată moștenirii istorice a echipei de fotabal locale, Jiul Petroșani. Activitatea se înscrie în demersul mai larg al comunității locale de a face cunoscută Valea Jiului cu toată istoria locului. Pentru foarte mulți ani, echipa de foltbal locală a fost un catalizator de energie comunitară foarte puternic.

Ziua a început cu o vizită la sadionul Jiul Petroșani, un loc fain, cu amintiri frumoase și dominat de dorința de a recăpăta sentimentul de comunitate. Știați că în 1974 echipa Jiul Petroșani a câștigat Cupa României?

A urmat o partidă amicală de fotbal, cu adevărat de poveste. Au jucat fostele vedete ale echipei Jiul Petroșani, conduse de Cornel Irina, fost jucător la Jiului cu o activitate de 10 ani ca fotbalist, din care șase ani căpitan la echipa de seniori, și echipa RO100, condusă cu dăruire de Dragoș Pîslaru, cofondator RO100. Nu contează scorul, s-a jucat pentru cauza schimbării.

Ziua s-a terminat la o poveste. Am vorbit despre ce pot face iubitorii echipei de fotbal mai departe pentru ca spiritul comunitar a ceea ce a însemnat Jiul Petroșani să nu dispară.

 

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1858
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Promovare produse locale
Data Incepere Proiect: 2018-08-30
Data Finalizare Proiect: 2018-08-30

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings