click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

O carte pentru un copil

add to favorites
32

Descriere

Plecând de la premisa că dezvoltarea societății se afla în corelație directă cu educația și că ceea ce reușim să facem astazi în școală va avea efecte în Romania de mâine, RO100 Corbeanca și-a îndreptat atenția către școala din comunitate.
În pragul sarbatorilor, în data de 15 noiembrie am lansat proiectul “O carte pentru un copil”, prin intermediul căruia am încurajat locuitorii comunității să doneze cărți bibliotecii școlii.
În numai două săptămâni am reușit să adunăm peste 400 de volume și cărți .pdf pentru o bibliotecă digitală, precum și mobilierul pentru o bibliotecă veselă unde să poată fi organizate cărțile.
Scopul proiectului este să le ofere copiilor acces la cărțile copilăriei, la informații din diferite domenii de interes (IT, istorie, geografie, etc.) și să îi ajutăm să descopere plăcerea cititului.
În a doua parte a proiectului ne propunem organizarea unor cluburi de lectură activă, șah, cursuri remediale, etc. Alături de invitați din comunitate ne dorim să creăm punți de legătură între generații și totodată să aflăm care sunt visurile, planurile de viitor și nevoile tinerei generații.

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1705
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Inițiativă cetățenească participativă
Data Incepere Proiect: 2018-11-15
Data Finalizare Proiect: 2018-12-06

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings