click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Întrebăm România Împreună

Descriere

“Întrebăm România Împreună” a fost un exercițiu amplu de consultare a românilor cu privire la situația actuală a țării lor, la aniversarea a 100 de ani de la formarea sa.

Platforma România 100 a urmărit:
● Crearea unui climat de dezbatere la nivelul întregii societăți în vederea identificării principalelor obiective ale României pentru perioada următoare
● Consultarea unui număr cât mai mare de oameni pentru a identifica temele principale ce trebuie să se regăsească în programul politic al Mișcării România Împreună RO+
● Atragerea unui număr cât mai mare de participanţi și extinderea comunității locale RO100 Cluj-Napoca, sau a altor comunități din împrejurimi.

Cu ocazia lansării acestei campanii naționale în 10 mai, voluntarii noștri au organizat și participat la dezbaterea publică cu tema “România competitivă prin noi tehnologii și inovare”.

De asemenea, pe parcursul lunilor mai-septembrie, voluntarii comunității au participat la discuții cu cetățenii pe baza chestionarului campaniei.

Expertiza comunității a fost de folos și pentru dezvoltarea acestor instrumente de consultare civică a cetățenilor la nivel național, inclusiv pentru colectarea, analiza și raportarea datelor.

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 957
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Consultare publică
Data Incepere Proiect: 2018-05-10
Data Finalizare Proiect: 2018-09-30

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings