click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Galațiul Dăruiește De Centenar

add to favorites
16

Descriere

Cu gândul la cei pentru care căldura și siguritatea unui cămin sunt vise de Crăciun, Comunitatea RO100 Curățăm Galațiul a organizat in perioada 17-18 noiembrie 2018 a IV-a campanie de colectare de haine și obiecte – “Dăruieṣte!”.

Aproape 10 tone de donații s-au strâns la acestă ediție. Evenimentul a prins rădăcini în inima gălățenilor, numărul donatorilor și al produselor triplandu-se. Printre lucrurile aduse de gălățenii cu suflet mare enumerăm: haine groase de iarnă, încălțăminte, plăpumi, pături, scutece, jucării, electrocasnice mici și produse alimentare neperisabile (făină, zahăr, mălai, sare, ulei, conserve, orez, paste, dulciuri).

Ediția de anul acesta a stat sub semnul sărbătoririi Centenarului, a reprezentat modul în care noi, membrii Comunității Curățăm Galațiul, am ales să marcăm această sărbătoare națională. Centenarul este despre felul în care românii dau dovadă că știu să fie ÎMPREUNĂ. Și suntem cu adevărat împreună atunci când ne pasă de semenii noștri.

Astfel, în data de 30 noiembrie, echipa RO100 Curățăm Galațiul a pornit într-o caravană filantropică, ajungand pe 1 Decembrie la ceremonia de la Alba Iulia.
În cei aproape 600 de kilometri ai traseului, 200 de saci de donații au fost distribuți către 11 centre sociale din 9 orașe: Brăila, Tecuci, Focșani, Târgu Secuiesc, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Sebeș și Alba Iulia, restul de 400 fiind distribuți în Județul Galați. Ne-au sprijinit în acest demers comunitățile locale RO100 Brăila Noastră, RO100 Citizen Focșani, RO100 Brașov I, RO100 Sibiu 1, RO100 Sebeș și RO100 Alba Iulia.

Alături de donații, gălățenii au transmis un mesaj al generozității și al implicării în comunitate. Caravana i-a legat simbolic pe toți gălățenii cu suflet mare, de sutele de români aflați în nevoie, la care au ajuns donațiile.

Despre asta, credem noi, trebuie să înseamne a sărbători ÎMPREUNĂ Centenarul!

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 2227
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Copii defavorizați
Data Incepere Proiect: 2018-11-17
Data Finalizare Proiect: 2018-12-17

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Similar Listings

Fii şi tu Moş Crăciun pentru un copil!

,
Zi specială la #FundatiaFamilia, 17.12.3018 50 de copii din Centrul de zi și 8 mămici și copiii lor din adăpostul pentru [more]
Zi specială la #FundatiaFamilia, 17.12.3018 50 de copii din Centrul de zi și 8 mămici și copiii lor [more]

“Rămân în Galați” – Cafene...

,
Cafeneaua Civică organizată de RO100 Curățăm Galațiul la prima ediție: dezbatere pe tema “Rămân în Galați” L [more]
Cafeneaua Civică organizată de RO100 Curățăm Galațiul la prima ediție: dezbatere pe tema “Rămâ [more]

Contact

Compare Listings