click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Educație, dezvoltare, tradiții multiculturale, civilitate

add to favorites
46

Descriere

Comunitatea locală RO100 Cluj-Napoca s-a lansat în luna martie 2018, cu o dezbatere publică pe tema celor patru dimensiuni fondatoare: EDUCAȚIE – DEZVOLTARE – TRADIȚII MULTICULTURALE – CIVILITATE. Acestea acoperă în bună măsură identitatea, specificul și resursele Clujului și oferă totodată un cadru generos pentru proiecte și diferite activități.

Au participat membri ai comunității locale RO100 Cluj Napoca, alături de Dacian Cioloș și Dragoș Pîslaru, membri fondatori ai Platformei România 100, și Mirabela Amarandei, moderator al comunității tematice educație a Platformei. Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei prezenți, care au avut contribuții interesante la dialog. Au fost peste 3 ore de discuții de la care am plecat cu sentimentul că facem parte dintr-o comunitate, mai mare decât cele aproximativ 100 de persoane înscrise oficial, de oameni informați și cu motivația de a schimba lucrurile în bine.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking unde s-au legat noi prietenii și s-au alăturat și mulți membri dornici să contribuie la schimbare.

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 937
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Dezbatere
Data Incepere Proiect: 2018-03-21
Data Finalizare Proiect: 2018-03-21

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings