click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Consultării publice pe tema Strategiei de Turism a Județului Timiș 2018-2028

Descriere

Pe 30 martie 2018 reprezentanții comunității locale RO100 Timișoara au participat la consultare publică organizată de Consiliul Județean Timiș în cadrul procesului de elaborare a Strategiei sectoriale de dezvoltare turistică a județului Timiș 2018-2028.

S-a comunicat poziția RO100 Timișoara și comunitatea și-a exprimat disponibilitatea de a continua să contribuie la elaborarea acestei strategii. Poziția RO100TM conține propria  analiză SWOT precizări preliminare, observații asupra chestionarului propus pentru colectarea datelor, viziunea și obiectivele comunității

RO100 Timișoara a transmis următoarele îngrijorări:
  • Cum se definește și operaționalizează parteneriatul public-privat la nivelul destinației și ce demersuri s-au făcut sau se vor face pe acest subiect?
  • Există o structură de tip Organizație de Managment al Destinației proiectată sau deja activă în Timiș?
  • De ce buget estimativ anual va avea nevoie OMD-ul și care sunt sursele de finanțare?
  • Există un demers de poziționare a destinației Timiș inclus în strategie?
  • De la ce medie de sejur, grad de ocupare și sezonalitate pornim strategia? Există în acest moment o monitorizare reală pe acești parametri? Avem date statistice utile? Există un plan de monitorizare prevăzut?
  • Există interes din partea actorilor publici locali și ai sectorului privat să considere viitorul OMD cu funcții de coordonare dincolo de subiectul marketing?
Este important să existe cel puțin trei obiective majore pentru Timiș, de unde se pot dezvolta noi întrebări în chestionar:
  1. Îmbunătățirea experienței de vizitator (infrastructură, patrimoniu material, imaterial, HoReCa, divertisment-entertainment);
  2. Creșterea profilului urban prin marketing online și includerea Timișoarei și Timișului în circuite turistice (Europa Centrală și de Est);
  3. Incluziunea socială în activitățile turistice (în ce fel dezvolți specificul local dacă nu prin implicarea activă și autentică a localnicilor?).

Comunitatea locală România 100 Timișoara susține elaborarea unei strategii comprehensive pentru dezvoltarea sectorului turistic al județului Timiș, atât pe termen scurt, dar și pe termen mediu și lung.

State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1605
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Monitorizare administrație publică
Data Incepere Proiect: 2018-03-30
Data Finalizare Proiect: 2018-03-30

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings