click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Clubul seniorilor

00
add to favorites
46

Descriere

Proiectul se adresează comunității seniorilor din Comuna Corbeanca, persoane peste 60 de ani, fără probleme majore de sănătate. Proiectul a plecat de la nevoia comunității de maximizare a șanselor de independența personală, de socializare cu persoane de aceeași vârsta, a conservării sănătății, a stării active și de bine.

Comunitatea seniorilor constituie o resursă importantă voluntară, ce a acumulat energii negative din cauza frustrării și marginalizării. În cadrul comunității Corbeanca, seniorii nu au nicio formă de organizare sau politici de incluziune susținute de către autoritățile locale.

Proiectul propune organizarea unei întâlniri săptămânale a comunității seniorilor pentru diferite activități sociale și dezvoltare personală. În locație, sunt organizate activități în funcție de zona de interes a fiecărui membru cum ar fi: lectura, vizionari filme, documentare, diferite jocuri, cursuri arta, dezbateri teme de interes, cursuri psihologice, excursii etc. Seniorii vor putea opta pentru membership, prin intermediul unui card de membru care va fi însoțit de plata unei contribuții minime pentru susținerea financiară a clubului.

Statusul proiectului (nivel de implementare): negocierea chiriei lunare pentru locație.

Pașii următori: producția materialelor publicitare, derularea campaniei de promovare în cadrul comunității și atragerea sponsorilor pentru susținerea financiară a proiectului (primele întâlniri).

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1881
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Persoane vârstnice
Data Incepere Proiect: 2018-10-20
Data Finalizare Proiect: 2020-03-01

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings