click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Clubul de vorbit în public

add to favorites
48

Descriere

Clubul de Vorbit în Public este un proiect care se adresează membrilor RO100Buzău și are ca scop crearea unui mediu proprice pentru exersarea și dezvoltarea abilităților de oratorie ale participanților.

Proiectul este format din întâlniri bilunare, cu o durată de aproximativ două ore, fiecare eveniment având două părți: în prima parte, participanții susțin un discurs pregătit de 5-7 minute, despre un subiect la alegere. Discursul este urmat de feed-back (constructiv și apreciativ) din partea celorlalți participanți, astfel încât, fiecare vorbitor să știe care sunt elementele pe care le stăpânește bine și ce trebuie să îmbunătățească.

Partea a doua a evenimentului provoacă participanții atât în ceea ce privește abilitățile de vorbit în public cât și creativitatea și abilitățile de improvizație. Astfel, fiecare participant, are la dispoziție 1-2 minute pentru a dezvolta un discurs pe baza unui subiect aleator, pe care îl primește pe loc.

În acest fel, ne propunem să împuternicim membri comunității noastre să își dezvolte abilitățile de vorbit în public, atât de necesare atât în societatea civilă, cât mai ales pe scena politică.

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1043
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Educație non-formală
Data Incepere Proiect: 2018-05-01

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings