click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Cenaclul RO100 Năvodari și Constanța

add to favorites
558

Descriere

Acest proiect este inițiat pentru a atrage cât mai mulți membri și prieteni ai RO100, care au ca punct comun muzica folk, fără însă a se limita la acest gen, poezie, umor și dezbateri publice de interes imediat local sau de perspectivă.

Vom începe această acțiune cu o frecvență de două ori pe lună și vom încerca să o extindem la o frecvență săptămânală, cu un program clar stabilit.

În timp, după ce aceste întâlniri vor deveni o obișnuință și vor începe să își producă efectul de a strânge cât mai mulți membri, ne dorim să inițiem cu același grup și un Club de Turism Sportiv, care să aibă ca scop educarea tinerilor. Aici va fi un mediu suficient de bun pentru a învăța despre geografia, flora și fauna României și măsuri de prim ajutor, atât pe munte, cât și la mare sau în mediul casnic. Din cadrul cenaclului se pot dezvolta membri talentați în domeniul muzicii, umorului, poeziei, dar și pictură, grafică sau fotografie.

Astfel, cu domenii diverse adunate într-un singur loc, îi putem atrage pe cei interesați, preponderent pe cei tineri, dar și pe seniori, să ne sprijinim împreună în proiectele noastre, mai ales în cele locale.

Prin această cheie comună de domenii atractive, încercăm să îi ținem uniți pe cei care pot să ajute comunitatea, făcând parte din acest Proiect RO100, care poate funcționa mult mai bine la nivel național; astfel se pot organiza în viitor chiar concursuri între comunitățile locale – evident pretext pentru a ne întâlni pentru schimburi de experiență și nu numai.

Educația membrilor ne va face mai puternici și astfel vom contribui la însănătoșirea comunității locale; vom pune la dispoziția tinerilor un tip de activități care acum sunt inexistente în cele două orașe, dar atât de necesare.

City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1484
Status: În implementare
Proiect: Local
Subdomeniu: Altele
Data Incepere Proiect: 2018-12-16
Data Finalizare Proiect: 2019-04-30

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings