click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Informare despre pesta porcină

00
0,
add to favorites
483

Descriere

Proiectul comunității locale RO100 Suceava Altfel a constat în informarea sucevenilor din mediul rural dar şi urban cu privire la pericolul reprezentat de pesta porcină africană. Pe fondul lipsei de comunicare adecvate din partea autorităţilor române, comunitatea Ro100 Suceava Altfel a identificat nevoia de informare corectă a oamenilor, cât şi dorinţa de a evita situaţiile în care animalele ar fi trebuit sacrificate. În prima fază, membrii comunităţii au distribuit materiale informative în comuna Dărmăneşti şi în municipiul Suceava, în zona pieţelor şi târgurilor. A doua fază a campaniei de informare a avut loc în Rădăuţi, în cadrul uni târg local cu produse agricole.

MOTIVAȚIA

Comunităţile rurale în special sunt expuse pericolului de contaminare cu virusul pestei porcine africane prin nerespectarea şi necunoaşterea regulilor de securitate sanitară. Comunitatea Suceava Altfel vrea să contribuie la o bună şi corectă informare o oamenilor pentru a-i ajuta să evite, pe cât posibil, prin aplicarea unor reguli de prevenţie sanitară, pericolul pierderii animalelor din gospodărie. Membrii Ro100 Suceava Altfel au fost motivaţi de nevoia oamenilor din mediul rural de a înţelege fenomenul răspândirii virusului şi de nevoia lor de a se proteja de efectele lui.

OBIECTIVELE

1) Informarea populației în special din mediul rural privind importanța aplicării regulilor de securitate sanitar-veterinare pentru prevenirea răspândirii virusului pestei porcine africane în comunitatea lor.
2) Răspândirea unui mesaj pozitiv, de încurajare a informării corecte şi de suport în efortul oamenilor de prevenire a contaminării gospodăriilor de pe raza localităţii lor.

GRUP ȚINTĂ

Populația din judeţul Suceava pentru campania de informare.
Grup țintă specific: populația rurală din comuna Dărmăneşti şi din zona municipiului Rădăuţi.

ACTIVITĂŢI

1)Printarea materialelor informative de către membrii comunităţii RO100.
2)Distribuirea materialelor informative de către comunitatea locală Ro100 Suceava Altfel.

PERIOADĂ

Am început în septembrie 2018 să distribuim materiale informative în Dărmăneşti, Suceava şi am continuat cu Rădăuţi, la aproximativ 2 săptămâni după acţiunea iniţială.

REZULTATE

Am distribuit aproximativ 500 de flyere informative, am vorbit cu aproximativ 200 de oameni din mediul rural şi urban.

Address: 0
City:
State/County:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 1927
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Campanie de informare
Data Incepere Proiect: 2018-09-09
Data Finalizare Proiect: 2018-09-30

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings