click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Analiza votului în străinătate 2016

00
0,
add to favorites
44

Descriere

Care au fost problemele la votul in strainatate pentru alegerile parlamentare din 2018? Cum poate fi imbunatatita situatia la urmatoarele alegeri parlamentare?

Am realizat un sondaj online la care au raspuns cateva sute de participanti. Din el am identificat tipurile de probleme cau fost. De exemplu, numai cetatenii cu domiciliu in strainatate au avut dreptul de vot in strainatate, dar acesta a fost un procent mic din totalul romanilor plecati in strainatate (mai mic de 10%). Informarea despre votul prin corespondenta a ajuns prea tarziu ca oamenii sa o foloseasca in avantajul lor. Au fost putine sectii de votare, cu un timp mare pentru fiecare vot, distantele la sectiile de votare au fost mari, descurajand votul. Printre solutiile care au fost identificate enumeram cresterea numarului de stampile pe sectie, renuntarea la completare de cereri pentru a vota in sectiile din diaspora si introducerea mijloacelor electronice de scanare de documente de identificare.

Proiectul va fi continuat cu unul prin care cetatenii romani din straintate vor fi ajutati activ sa se inscrie mai devreme la votul prin corespondenta.

Address: 0
City:
State/County:
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 1969
Status: Finalizat
Proiect: Local
Subdomeniu: Campanie de informare
Data Incepere Proiect: 2018-05-01
Data Finalizare Proiect: 2018-10-01

Comentarii

Trebuie sa te autentifici pentru a scrie un comentariu

Contact

Compare Listings