click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Despre RO100

Platforma România 100 este o organizație civică înființată în aprilie 2017 de foști membri ai Guvernului Cioloș, cărora li s-au alăturat până acum mai mult de 2000 de oameni din țară și din diaspora care se implică, împreună, în procesul de schimbare în bine a României.

RO100 este o mișcare cetățenească, deschisă, activă, conectată la societate, pornită din dorinţa fiecăruia dintre noi de a ne asuma un grad mai mare de conştiinţă şi activare civică. Obiectivele ei sunt transformarea mediului politic și guvernamental românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României. Membrii și susținătorii Platformei sunt uniți de un set de valori și principii care formează baza pe care, împreună, putem clădi o Românie puternică, prosperă, europeană.

Membrii fondatori ai Platformei sunt:

  • Dacian Cioloș (fost prim-ministru al Guvernului României și comisar european pentru agricultură și dezvoltare rurală)
  • Alin Mituța (fost director de cabinet/secretar de stat al prim-ministrului)
  • Dragoș Pîslaru (fost ministru al Muncii, Familiei și Protecției Sociale și fost consilier de stat pe probleme economice)
  • Dragoș Tudorache (fost ministru al Afacerilor Interne, fost ministru al Comunicațiilor și fost șef al Cancelariei prim-ministrului)
  • Vlad Voiculescu (fost ministru al Sănătății și fost director de cabinet al ministrului de Finanțe).

Schimbarea României poate veni doar de la o implicare cetățenească activă și masivă. Vă invităm să vedeți care sunt proiectele și comunitățile RO100. Vă invităm să veniți alături de noi. Vă invităm să schimbăm România. Împreună!

Compare Listings