click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Comunități

COMUNITĂȚI LOCALE

Pe parcursul anului 2018, sub umbrela Platformei RO100 un număr impresionant de oameni s-au mobilizat, au format comunități locale și au făcut împreună proiecte utile pentru cei din jurul lor. Acest efort este deosebit de important pentru dezvoltarea societății civile și are o amploare unică în România.

Comunitățile locale RO100 sunt incubatoare de implicare civică. Obiectivul lor este de a determina și menține o implicare amplă a cetățenilor, care să coopereze, să decidă împreună ce este important la nivel local și să mobilizeze oameni, resurse și proiecte prin care să rezolve problemele comune. Pe acest site găsiți informații despre proiectele comunităților locale, despre profilul acestora și despre cum puteți să vă implicați.

COMUNITĂȚI TEMATICE

Comunitățile tematice sunt grupuri de lucru care dezvoltă viziunea Platformei România 100 pentru 15 domenii în România, propunând un set practic de măsuri necesare pentru ca acestea să devină realitate. Fiecare comunitate tematică este moderată de o echipă formată din unul până la trei membri ai Platformei România 100, asistați de secretari generali.

Aceste comunități, formate din oameni activi, specializați sau interesați de un anumit domeniu, permit Platformei România 100 să publice constant alerte și reacții rapide, să monitorizeze derapajele Guvernului sau ale partidelor politice, luând poziție pe teme importante în societatea românească. De asemenea, aceste comunități tematice sunt ateliere de dezvoltare a unor proiecte de politici publice care vor constitui baza acțiunilor viitoare ale Mișcării România Împreună inclusiv prin valorificare la nivel politic.

Compare Listings