click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Târgu Jiu

Despre noi

Comunitatea locală Ro100 Târgu Jiu a fost fondată în septembrie 2018, la inițiativa unui număr de 5 locuitori ai orașului cu dorința de a se implica în viața civică a cetății.

De ce să te alături comunității?

RO100 Târgu Jiu este o echipă născută din voința a 5 târgujieni care cred în ideea că multe din marile probleme ale orașului s-ar rezolva mult mai ușor dacă orașul ar avea o societate civilă consistentă.

Ne unește dorința de implicare în găsirea, promovarea și aplicarea de soluții viabile la problemele orașului, în promovarea normalității, în promovarea unor valori pe care toți le acceptăm la nivel teoretic, dar prea puțini mai sperăm că ar putea fi parte a vieții cotidiene în orașul și județul nostru.

Ne unește dorința de implicare în găsirea, promovarea și aplicarea de soluții care să schimbe actuala situație (nedreaptă spunem noi), în care județul nostru se bate pentru unul dintre 3 ultimele locuri din țară la o serie de indicatori sociali și economici. Credem că orașul merită mai mult și poate mai mult.

Contact

Proiectele mele

Toate (1)
Comunitate locala (1)
Educație

100 + Cuvinte înțelepte

Comunitatea locală RO100 Târgu Jiu cu sprijinul RO100 Craiova1 au organizat pe data de 13 octombrie 2018 un curs pentru [more]
Comunitatea locală RO100 Târgu Jiu cu sprijinul RO100 Craiova1 au organizat pe data de 13 octombrie [more]

Compare Listings