click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Târgoviște

Despre noi

Târgovișteni de toate vârstele, cu personalități foarte diferite, care au înțeles că trebuie să se implice pentru a schimba orașul și țara în care trăiesc, s-au unit sub aceleași principii și țeluri comune și au format Comunitatea Ro100 Târgoviște.

Cine suntem? Suntem un grup de cetățeni animați de un puternic simț civic, neliniștiți și îngrijorați de problemele societății, care își manifestă preocuparea pentru rezolvarea acestor probleme. Dorim să le reamintim cetățenilor că ei sunt inima și creierul acestor meleaguri, iar implicarea lor în problemele de zi cu zi ale comunității este esențială pentru bunăstarea și înflorirea acesteia.

Ne dorim să creăm o cultură civică și politică tinerilor târgovișteni pentru că ei reprezintă viitorul comunității  Suntem hotărâți să facem tot ce ne stă în puteri pentru îmbunătățirea vieții târgoviștenilor,  pentru protecția mediului, pentru resuscitarea economiei locale, pentru dezvoltarea turismului și culturii pe plan local, pentru atragerea turiștilor și investitorilor.

Contact

Proiectele mele

Toate (1)
Comunitate locala (1)
Bună guvernare

Târgoviste, orașul meu european și istoric!

„Un oraş este produsul viu al mâinii şi minţii umane, reflectând istoria omului, zbaterea lui pentru libertate, creativi [more]
„Un oraş este produsul viu al mâinii şi minţii umane, reflectând istoria omului, zbaterea lui pentru [more]

Compare Listings