click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Suceava Altfel

|

Despre noi

RO100 Suceava Altfel a adus împreună oameni care își iubesc comunitatea. Iar a iubi comunitatea înseamnă a-ți păsa de binele ei și a te mobiliza pentru a o face mai puternică, mai unită și mai bine reprezentată. Membrii Platformei România 100 Suceava Altfel doresc ca împreună să contribuie la schimbarea comunității locale prin acțiuni ce promovează bunul-simț, normalitatea, firescul, respectul față de semeni și mediul înconjurător, empatia față de cel defavorizat, ajutorul pentru cel în nevoie și solidaritatea pentru binele comun.

Ne dorim ca valorile și acțiunile noastre să îi inspire și pe alții și să-i aducă alături de noi în Platforma România 100 Suceava Altfel. Ne propunem să fim un exemplu de implicare civică, iar resursele noastre sunt respectul, onestitatea și încrederea. Facem lucrurile din convingere și responsabilitate și știm că oameni ca noi și ca dumneavoastră aduc schimbarea și un viitor bun.

Contact

Proiectele mele

Toate (1)
Comunitate locala (1)
Agricultură

Informare despre pesta porcină

0,
0 0
Proiectul comunității locale RO100 Suceava Altfel a constat în informarea sucevenilor din mediul rural dar şi urban cu p [more]
Proiectul comunității locale RO100 Suceava Altfel a constat în informarea sucevenilor din mediul rur [more]
0 0

Compare Listings