click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Milano

Despre noi

„Totul este posibil, împotriva tuturor rațiunilor” — Mircea Eliade

De voie sau de nevoie, mulți români au ales la un moment dat să plece, foarte mulți luând calea spre Italia, țara cu cea mai mare comunitate de români din afara granițelor țării.

Trăim departe de cei dragi, de locurile natale, și cei mai mulți am experimentat, asimilat și învățat să prețuim respectul, democrația, meritocrația, toleranța și valorile europene.

RO100 Milano își propune să aducă împreună cât mai mulți români cu scopul de a crea o comunitate solidă, puternică, capabilă să susțină transformările din societatea românească, aducându-și propria contribuție și devenind un punct de referință pentru cât mai mulți conaționali. Ne-am hotărât să ne asumăm un rol activ în proiectele civice ale Platformei România 100 deoarece credem în potențialul nostru și al României și susținem schimbările atât de necesare creșterii și dezvoltării țării.

Ne dorim să ajutăm la închegarea unei comunități românești la Milano care să promoveze valorile, spiritul civic, responsabilitatea, implicarea activă și bunele practici.

Contact

Compare Listings