click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Constanța1

Despre noi

Suntem un grup nemulțumit de administratorii cetății. Vrem să oferim soluții și oameni deciși să provoace și să contribuie la schimbare.

Diverși precum locuitorii Dobrogei, diferiți ca vârstă, ocupații, cultură, tradiții, experiențe, competențe, expertiză, suntem uniți de valori comune, de principii morale și etice, de interesul pentru un oraș locuibil, curat, nepoluat, cu învățământ decent, transport public civilizat, eficient și nepoluant.

Dorim instituții publice transparente și prietenoase, cu angajați competenți și preocupați să-și servească comunitatea politicos și rapid. Un sistem de învățământ modern orientat pe calitate și nevoile societății, condus de profesori fascinanți și dedicați. Un sistem de sănătate în care să nu te simți că ai nevoie de bani și noroc să-i supraviețuiești. Vrem multe, dar știm că se poate, pentru că am văzut sau trait în asemenea comunități.

Contact

Proiectele mele

Toate (1)
Comunitate locala (1)
Mediu

Ecologizare acces Plaja 3 Papuci

Membrii comunității locale RO100 Constanța au petrecut împreună câteva ore, la final de septembrie, pentru a ecologiza a [more]
Membrii comunității locale RO100 Constanța au petrecut împreună câteva ore, la final de septembrie, [more]

Compare Listings