click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
We found 0 results. View results
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

RO100 Bordeaux

Despre noi

Suntem un grup de români, stabiliți pentru moment aici în Franța, mai precis în Bordeaux.

Este foarte importantă pentru noi specificația menționată mai sus “stabiliți pentru moment”, acesta este poate cea mai importantă noțiune care exprimă faptul că noi credem în România, credem în țara noastră. Conjunctura actuală din țară, complet anormală , nu a făcut decât sa ne fortifice și mai mult, pentru aceasta am hotărât că este nevoie de noi toți și că trebuie să credem în primul rând în noi înșine. Să credem că împreună vom reuși, deoarece interesul nostru pentru România este total motivat.

În primul rând, avem certitudinea că este normal să împărtășim ce am învățat. Experiența noastră profesională și de viață ar fi absolut inutilă dacă nu o vom transmite, trebuie să dăm mai departe, fapt pentru care am decis ca beneficiarul principal să fie țara noastră, România.

Iar în al doilea rând, am decis să ne implicăm pentru că ne pasă, ne pasă de bunicii , de părinții, de soțiile și de copiii care așteaptă în aeroport cu sufletul la gură  și ne pasă de îmbrățișările tremurânde  pe care le primim la sosire, pentru că ne pasa de lacrimile mamei și ale copilului lăsat în  aeroport la plecare și realitatea asta doare mult. Pentru acesta suntem absolut îndreptățiți să contribuim cu toată ființa noastră la o schimbare.

Contact

Proiectele mele

Toate (2)
Comunitate locala (2)

Campania “100 de zâmbete”

0 0
RO100 Bordeaux, 1 Decembrie 2018, Maison de l’Europe Campania “100 de zambete” s-a nascut din ideea de [more]
RO100 Bordeaux, 1 Decembrie 2018, Maison de l’Europe Campania “100 de zambete” s-a [more]
0 0
Bună guvernare

Despre civism și rolul României în UE la Bor...

0 0
Comunitatea locală RO100 Bordeaux a propus in cadrul primului eveniment o dezbatere pe tema civismului, si o alta pe o t [more]
Comunitatea locală RO100 Bordeaux a propus in cadrul primului eveniment o dezbatere pe tema civismul [more]
0 0

Compare Listings